Klantendagen van Axxicom Thuishulp

2 mei 2019

Axxicom Thuishulp heeft de afgelopen maanden de eerste Klantendagen van het jaar georganiseerd. Axxicom Thuishulp gelooft erin dat we met elkaar van iedere buurt een betere buurt kunnen maken. We zijn dan ook dankbaar dat vele lokale ondernemers en vestigingen ons geholpen hebben om onze klanten een mooie dag te bezorgen en met elkaar in contact te brengen.

Gezelligheid met de klantendag van Axxicom Thuishulp

Van goodiebags tot verse gevulde koeken, zonder onze partners hadden we deze dagen niet kunnen organiseren, We hebben ontzettend veel leuke reacties gekregen en zelfs al gehoord dat onze klanten die elkaar op de klantendag ontmoet hebben gezellig een volgende afspraak met elkaar hebben gepland. 

In Den Haag was de quiz à la 'Ik hou van Holland' een groot succes en zijn er veel mensen met een prijs rijker naar huis gegaan. Een mevrouw was zo enthousiast, dat ze een stukje heeft geschreven voor onze medewerkerskrant, waarin ze vertelt over de gezellige middag met alle andere gasten. 

In Wieringerwerf was een heuse bingo-club met aanwezig, die het natuurlijk goed deden bij de Bingo die hier werd georganiseerd.  Bij de quiz deed iedereen heel fanatiek mee en werd er, waar nodig bij de buren gegluurd om het juiste antwoord te 'lenen'.

In Amstelveen zong iedereen mee toen het geluid het liet afweten, waardoor de quiz lekker actief werd. Aan het eind van de middag werden de organisatoren meerdere malen bedankt voor de goede zorgen. 

In Roosendaal is de Klantendag georganiseerd in combinatie met het Kellebeek College. In de IT hoek werd uitleg gegeven over de hedendaagse technologie. Room to Move zorgde voor beweging door middel van simulatie. Zo heeft een bezoeker een stukje gereden op een motor en kon iemand door middel van beweging een fictieve tour doen in een heuse stad. De dag werd afgesloten met feestelijke taart. 

En dit was nog maar het begin. De reacties die wij terug kregen van onze klanten zijn zo waardevol, dat wij de Klantendagen ook in de komende maanden door gaan zetten. 
Benieuwd wanneer er een Klantendag georganiseerd wordt in uw gemeente? Hou dan onze website in de gaten en meldt u zich aan via klantendag@axxicom.nl