Over ons

Over ons

Axxicom Thuishulp: ondersteuning in de huishouding met een verhaal

Onze aanpak

Thuis, met een beetje hulp van Axxicom Thuishulp

Thuis blijven wonen is niet alleen vertrouwder, het kan tegenwoordig vaak ook niet anders. Plek in een verzorgingshuis is er nog maar in een enkel geval. Met ondersteuning in de huishouding bent u meestal al een heel eind geholpen. Daar staan we voor, bij Axxicom Thuishulp. In tientallen gemeenten in het hele land.

We helpen u in de huishouding met alles wat u niet meer zelf kunt. Dat betekent niet dat we alle taken van u overnemen. En dat hoeft in de meeste gevallen ook niet. Mensen kunnen meer dan ze zelf denken. Kleinere klusjes in huis kunt u vaak nog gewoon blijven doen. Zo blijft u meteen actief. En ook op oudere leeftijd in beweging blijven is het recept om fit te blijven, nietwaar?

Persoonlijke aanpak

Plezierige professionals

Eén voor één zijn onze medewerkers professionals, maar wel professionals met een persoonlijke aanpak. Het is even wennen als iemand anders bij u thuis de huishouding komt doen. Daarom zijn onze medewerkers getraind in een goed contact. Een praatje maken, belangstellend informeren hoe het met u gaat. Ook om u tijdig tips en adviezen te geven om hulp te zoeken, als er reden toe is. Zo’n thuishulp gaat gauw genoeg voelen als een vriend of vriendin die u elke week komt helpen.

Maak kennis met onze thuishulpen

Wij helpen onze hulpen

En juist omdát onze hulpen professionals zijn, geven we hen ook veel verantwoordelijkheid. Hulpen weten zelf het beste wat nodig is of moet gebeuren. Ze signaleren als eerste dat er iets met u aan de hand is. En ze zijn baas over hun eigen rooster. Het enige wat wij als Axxicom Thuishulp hoeven te doen, is hen helpen hun werk zo goed mogelijk te doen. Bijvoorbeeld met ondersteuning bij vragen die zij zelf niet kunnen beantwoorden. Of met trainingen en opleidingen, van gezonde werkhoudingen tot en met voor zichzelf opkomen. Daarnaast zijn we als organisatie continu op zoek om onze dienstverlening verder te verbeteren. Misschien kunnen we in de toekomst wel slimme technieken inzetten om u te helpen nog langer thuis te blijven wonen.

Onze mensen

Maak kennis met de mensen achter Axxicom Thuishulp

  Linsey Smith, teamondersteuner
Linsey Smith, teamondersteuner

Thuishulpen kunnen met vragen rondlopen. Bijvoorbeeld hoe ze administratieve gegevens goed moeten invullen en inleveren. Gegevens over u als klant bijvoorbeeld, over het werk in huis of voor hun eigen financiën. Bij die vragen staat er altijd een teamondersteuner voor hen klaar. Als een huishoudelijke hulp ondersteuning nodig heeft bij de planning, dan kan hij of zij ook bij de teamondersteuner terecht.

Esther van Dijk, regiomanager
Esther van Dijk, regiomanager

De regiomanager helpt onze medewerkers bij het organiseren van hun werk. Ze coachen de teams en stimuleren medewerkers hun werk goed te doen en zich verder te ontwikkelen. Bijvoorbeeld via opleidingen en trainingen.  Regiomanagers zijn ook belangrijk voor een goede samenwerking met uw gemeente. Samen zorgen ze ervoor dat het voor u zo goed mogelijk geregeld is.