Uw thuishulp

Uw thuishulp

Wij doen wat u zelf niet meer kunt

Hulp in de huishouding van Axxicom Thuishulp

Fijn, een ondersteunende hulp in huis voor de dingen die u zelf niet meer kunt doen. Axxicom Thuishulp helpt in tientallen gemeenten in Nederland.

Kirsten, Thuishulp bij Axxicom Thuishulp

Mijn komst tovert een grote glimlach op haar gezicht

Axxicom Thuishulp

Een thuishulp met oog voor u

Uw thuishulp zorgt voor een schoon en leefbaar huis. We houden rekening met uw wensen. En we doen meer dan schoonmaken alleen. Bijvoorbeeld u ertoe aanzetten om ook zelf iets te doen, om fit en actief te blijven. We letten er ook op of het nog steeds goed met u gaat. En we wijzen u op voorzieningen die u misschien niet kent. Zo blijft u langer zelfstandig thuis wonen. Met een beetje hulp van Axxicom Thuishulp en een beetje inzet van uzelf.

Aanvragen thuishulp

Daarom Axxicom Thuishulp

Samen aan de slag

U kunt meer dan u denkt

Ondersteuning op maat, noemen we dat. Dat betekent niet dat we klakkeloos al het huishoudelijke werk van u overnemen. Vaak kunnen mensen meer dan ze zelf denken. Ja, u ook. Natuurlijk blijven er altijd huishoudelijke taken over die u zelf niet meer kunt. Of waarvoor u niet genoeg hulp van anderen krijgt. Dan doen wij het voor u. Met hulpen die weten wat ze moeten doen. Die van aanpakken weten. En die het ook gezellig vinden om een praatje te maken.

Hoe werken we?

Even kennismaken?

Aangenaam: Els, Samila en Rifka

Bent u benieuwd wie het zijn, de thuishulpen van Axxicom Thuishulp? Maak alvast kennis met drie van hen: Els, Samila en Rifka.

Portretfoto van Els
‘We hopen dat je snel weer terug bent van vakantie’

‘Van m’n negen klanten hoefden er maar drie tijdens mijn vakantie een andere hulp. Een groter compliment kun je toch niet krijgen?’ Els zegt het met een lach. Maar het tekent de manier waarop die klanten haar waarderen. Een thuishulp die jarenlang in het vak zit? Nee, pas sinds zomer 2020 is de Steenbergense actief voor Axxicom Thuishulp.

Thuishulp Samila
‘Ik merk gelijk aan klanten hoe ze zich voelen’

‘Een blije klant die mijn hulp waardeert maakt mij supergelukkig!’ Zo, over enthousiaste thuishulpen gesproken. Samila is er in ieder geval één. Zij is thuishulp voor de regio’s Brabantse Wal en Bergen op Zoom-Zuid. Samila: 'Elke woning vertelt een eigen verhaal.’

Portretfoto van Rifka
‘Je eigen planning maken is ideaal voor iemand met een gezin zoals ik’

‘Dankbaar en gevarieerd werk’, zegt ze zelf over haar baan als thuishulp. Al mag je van Rifka eigenlijk niet spreken van een baan: het geeft haar gewoon een goed gevoel mensen te helpen. En niet zomaar ergens bij een thuiszorgorganisatie, maar het liefst bij Axxicom Thuishulp. ‘Ik kan hier mijn eigen tijd indelen.’

Maak kennis met onze thuishulpen en klanten