Werken bij

Werken bij

Jouw klanten kijken uit naar je komst

Thuishulp met schoon

Werken bij Axxicom Thuishulp?

Een baan als hulp in de huishouding?

Mensen helpen bij het huishouden. Is dat waar je aan denkt bij het woord thuishulp? Bijna goed. Want bij Axxicom Thuishulp ben je veel meer. Meer weten over wat het werk bij Axxicom Thuishulp zo mooi maakt? Ga dan naar de vacaturepagina van Facilicom. Axxicom Thuishulp is namelijk een onderdeel van Facilicom.

Maak kennis met onze thuishulpen en hun klanten

Els, werkbegeleider

Je bent ook veel meer dan die huishoudelijke kracht. Je bent dat lichtpuntje van de dag, de praatpaal, het luisterend oor en soms ook de enige steun en toeverlaat als mensen geen kinderen of buren hebben. 

Huishoudelijke hulp in Nederland

Daarom Axxicom Thuishulp

Els loose en Mevr Hendriks
Verantwoordelijk en veelzijdig werk

Thuishulp is verantwoordelijk werk. Het gaat er al lang niet meer om dat je goed kunt schoonmaken. Het gaat ook om heel andere kwaliteiten. Sociale kwaliteiten bijvoorbeeld. Klanten kijken vaak al naar je uit. Jij maakt een praatje met hen, jij informeert hoe het met hen gaat. Je zet je klant aan om ook iets te doen als jij er toch bent. Door actief te zijn blijven mensen fit. Vaak merk jij als eerste op dat er iets verandert aan haar of zijn gedrag. En trek je tijdig aan de bel. Dat maakt je werk veelzijdig. Boeiend. En vooral dankbaar.

Medewerker pakt fiets
Werken in je eigen buurt

Nog een voordeel van een baan als thuishulp bij Axxicom Thuishulp: je werkt in je eigen buurt of wijk. Aan een (elektrische) fiets of scooter heb je genoeg om je klanten te bezoeken.

Rifka en meneer van Geel doen de afwas
Flexibel werken

Bij Axxicom Thuishulp bepaal je zelf hoeveel en wanneer je werkt. Handig als je jonge kinderen hebt die op school zitten. Je diensten deel je trouwens zelf in. Samen met je klant bepaal je wanneer je langs komt. En ben je een keer verhinderd? Of ben je ziek? Dan maak je samen met je klant een nieuwe afspraak. Of je regelt vervanging uit je eigen team als het noodzakelijk is.

Collega's Axxicom kletsen met elkaar
Thuishulp in een team van collega’s

Werken als thuishulp is een zelfstandige baan. Maar wat het extra leuk maakt bij Axxicom Thuishulp is dat je collega’s hebt. We werken met teams van thuishulpen die allemaal bij elkaar in de buurt wonen. Via Whatsapp sta je met elkaar in contact. Voor een praatje of om een collega om advies te vragen. En tijdens bijeenkomsten kom je elkaar tegen. Doordat je elkaar kent, is het ook heel eenvoudig om vervanging te regelen.

Rianne, Thuishulp

Dat vind ik zo leuk van ons werk: de verschillende mensen, de verhalen over waar iemand vandaan komt, de ontmoetingen.

Onze recruiters

Wil je meer weten over werken bij Axxicom Thuishulp? Neem dan gerust contact op met een van onze recruiters. 

Ginny
Ginny Smits-Knoester
Kim
Kim Heneweer