De eerste grote kleine wens is in vervulling gegaan!

10/01/2023
Delen via \a\a

In de laatste Redaxxicom-krant sloten we een kaartje bij waarmee onze klanten een grote kleine wens naar ons konden inzenden.

Een wens om iets met een ander te doen. Want zijn het juist niet de kleine dingen samen die het leven aangenamer en gelukkiger maken? Met een (klein)kind naar de bioscoop. Of de buren trakteren op taart. Samen met de thuishulp genieten van een nieuwjaarsontbijt, een wandeling met iemand maken, naar het café bitterballen eten met een vriend(in) of een eigen speciale wens met of voor iemand. En? We zijn overspoeld door kaarten met heel veel grote kleine wensen; zo mooi! In december hebben we op het hoofdkantoor van Axxicom Thuishulp in Schiedam 15 grote kleine wensen uit de kerstboom gehaald die we in vervulling laten gaan.

Mevrouw Netscher verrast haar buren met taart.

Mevrouw Netscher-Ockerse uit Rhenen viel de eer te beurt om als eerste haar wens in vervulling te zien gaan. Een mooie wens: zij wilde haar buren bedanken voor de keren dat zij haar hebben geholpen om op te staan na een val. Daar mag wel een taart tegenover staan dacht ze! Regiomanager Rolf Beumer heeft gezorgd dat deze wens uit kon komen en stond op de stoep met taart.