Ontbijtje in Den Haag

23/01/2023
Delen via \a\a

Regiomanager Esther van Dijk van Axxicom Thuishulp is mevrouw Schneiders uit Den Haag een ontbijtje gaan brengen. Esther: ‘Mevrouw vertelde me dat het lang geleden is dat er een ontbijtje voor haar is gemaakt, zeker met een gekookt eitje! Samen met haar huishoudelijke hulp Shirley genoot ze ervan.’

Mevrouw Schneiders aan de tafel eet haar ontbijtje

Waarom deze wens?

In de laatste Redaxxicom-krant sloten we een kaartje bij waarmee onze klanten een grote kleine wens naar ons konden inzenden. Een wens om iets met een ander te doen. Want zijn het juist niet de kleine dingen samen die het leven aangenamer en gelukkiger maken? Met een (klein)kind naar de bioscoop. Of de buren trakteren op taart. Samen met de thuishulp genieten van een nieuwjaarsontbijt, een wandeling met iemand maken, naar het café bitterballen eten met een vriend(in) of een eigen speciale wens met of voor iemand.

En? We zijn overspoeld door kaarten met heel veel grote kleine wensen; zo mooi! In december hebben we op het hoofdkantoor van Axxicom Thuishulp in Schiedam 15 grote kleine wensen uit de kerstboom gehaald die we in vervulling laten gaan.