Axxicom zet medewerkers en ouderen in Rhenen in het zonnetje

16 januari 2017

bingo, rhenen

Donderdag 12 januari organiseerde Axxicom een verwenmiddag voor haar klanten en medewerkers in het Trefpunt in Rhenen. Een groot succes met veel enthousiaste reacties. Deze middag werd mede mogelijk gemaakt door een groot aantal lokale ondernemers. Dus voor en door Rhenen.

Axxicom is in Rhenen al jaren één van de aanbieders van hulp bij het huishouden. 'Wij realiseren ons dat het zwaar werk is maar ook dat onze klanten soms wat extra aandacht nodig hebben. Daarom organiseerde Axxicom een Nieuwjaarsmiddag waarin wij zowel klanten als medewerkers extra in het zonnetje hebben gezet', licht Jasper van de Lagemaat, projectmedewerker van Axxicom toe. 'Het was een erg leuke middag met heel veel enthousiaste reacties. Zo heeft een schoonheidssalon de gasten extra laten stralen. Daarnaast viel ook de bingo goed in de smaak, iedereen was vastberaden om één van de mooie prijzen mee naar huis te nemen.'

De gedachte van Axxicom is om lokale initiatieven en ondernemerschap met elkaar te verbinden. Een groot aantal lokale ondernemers was bereid om lokale producten te sponsoren die golden als prijzen voor de bingo. Bakkerij de Greef was bereid om kosteloos een lunch te organiseren voor de ouderen. Met dit mooie initiatief is het ondernemerschap van Rhenen ingezet om deze gezellige middag mogelijk te maken. Axxicom Thuishulp dankt haar klanten voor de gezelligheid.