Barbette - Regiomanager

Annemieke Flikkema is regiocoach voor Axxicom Thuishulp in Bloemendaal, Zandvoort, Haarlem, Heiloo, Castricum, Heemstede, Nieuw-Vennep,
In mijn functie als regiomanager bij Axxicom Thuishulp werk ik samen met gemeenten en andere organisaties in de wijk, om klanten de ondersteuning te bieden die zij nodig hebben. Wanneer u huishoudelijke ondersteuning nodig heeft en hiervoor een WMO indicatie van de gemeente heeft ontvangen, kunt u ons inschakelen. 

Ik sta graag in contact met mijn collega’s op de werkvloer en waar nodig met de klanten. De verbinding met zowel mijn collega’s als met u vind ik uiterst belangrijk, om u op deze manier zo goed mogelijk te kunnen ondersteunen in uw dagelijks leven. 

Wanneer het verder gaat dan de huishoudelijke ondersteuning, onze specialisatie, kunnen  we samen met u mee kijken naar een passende oplossing. Ook hierin zoeken we de samenwerking met mantelzorgers, organisaties in de wijk en de gemeente. Zodat u prettig en veilig thuis kan blijven wonen, in een schoon en leefbaar huis. Dit is precies waarom ik mijn werk leuk vind. 

Uw huishoudelijke ondersteuning wordt zo veel mogelijk door de medewerkers zelf georganiseerd. Zij werken in zelforganiserende teams. Bij vragen als er knelpunten zijn, staan de teamondersteuner en ik voor de teams klaar. Zo brengen we u en uw huishoudelijke ondersteuner dichter bij elkaar. Fijn voor u en voor de medewerker. Een huishoudelijke ondersteuner heeft nu meer vrijheid om samen met u de afspraken beter passend te maken. 

Ik vind het belangrijk om nauw in contact te staan met de collega’s op de werkvloer. Zo hebben wij naast gebruikelijke contactmomenten ook teambijeenkomsten waar de teamondersteuner aansluit.