Schade melden

Schade melden

Natuurlijk gaan onze thuishulpen altijd voorzichtig te werk. Maar het blijft mensenwerk.

Schade door een van onze thuishulpen?

U kent het spreekwoord, van het ongeluk dat in een klein hoekje zit. Die vaas die tijdens het stofzuigen omvalt. Een lamp die door onoplettendheid kapot gaat. Of een kop koffie die omvalt en vlekken achterlaat op het tapijt. Vervelend! Natuurlijk gaan onze thuishulpen altijd voorzichtig te werk. Maar het blijft mensenwerk. Wat doen we als het toch een keer gebeurt?

Schade melden

Meld in ieder geval de schade meteen via schade@incluzio.nl. U kunt ook bellen naar onze servicedesk: telefoon 088 - 298 74 74. Als u een mail stuurt, kunt u meteen een foto van de schade meesturen. Tip: bewaar het beschadigde object. Wij nemen vervolgens telefonisch contact u op: wat is er precies gebeurd? Daarna beoordelen we de schade en bekijken we of u recht heeft op een vergoeding.

Regels voor thuishulpen om schade te voorkomen

Liever nog voorkomen we dat er schade ontstaat. Daarom geven we onze thuishulpen altijd een paar regels mee om op te volgen.

  • Medewerkers mogen geen middelen gebruiken die een gevaar kunnen opleveren voor uw of hun eigen gezondheid. Denk aan middelen als chloor (dikke bleek) en chloorhoudende of ammoniakhoudende producten. Zo’n middel kan schade veroorzaken die niet kan worden hersteld. Schades die worden veroorzaakt door het gebruik van deze producten komen dan ook niet voor vergoeding in aanmerking.
  • Op sommige schoonmaakmiddelen staan waarschuwingssymbolen. Als u die in huis heeft voor het gebruik van uw thuishulp, vervang deze dan door veiliger middelen. Veiliger zijn schoonmaakazijn, groene zeep en ecologisch verantwoorde middelen.
  • Ook op alledaagse middelen als Dasty of Antikal staat zo’n waarschuwingssymbool. Dit soort middelen is vaak bijtend of irriterend. Ook die middelen veroorzaken vaak schade.