Waar kent u Axxicom Thuishulp van?

Met Axxicom Thuishulp kiest u voor een betrouwbare naam in de thuishulp. We zijn onderdeel van Facilicom Group, een van de grootste facilitaire dienstverleners van Nederland. Zorg en welzijn is een van de specialismen van Facilicom Group. Daar valt niet alleen Axxicom Thuishulp onder, maar ook Incluzio. Onder die naam onderneemt de groep vernieuwende activiteiten in de zorg.

Sinds 2006 levert Axxicom Thuishulp hulp in de huishouding. Dat gebeurt inmiddels in enkele tientallen gemeenten in Nederland. Ook zijn we tegenwoordig actief in individuele begeleiding en zorg op afstand. Axxicom Thuishulp is een organisatie die begrijpt dat deze tijd om een andere aanpak in de zorg vraagt. Daarom lopen we voorop in de ontwikkelingen om zorg betaalbaar en persoonlijk te houden.

Professionele dienstverlening

Kwaliteit leveren staat voorop. Daarom volgen we goed of u en andere klanten tevreden over ons werk zijn. En vooral wat er beter kan. Ons uitgangspunt is een wijkgerichte aanpak: wat is er allemaal al in uw wijk te vinden? Ook zijn we een betrouwbare organisatie. Eén die zaken rondom uw privacy goed regelt.