Vandaag verschenen: Verhalen van een thuishulp

28/09/2021
Delen via \a\a
Vandaag ligt een heel speciaal cadeautje op de mat bij al onze thuishulpen: het boekje Verhalen van een thuishulp. Voor en door thuishulpen. Met verhalen om nooit te vergeten en ruimte om je eigen belevenissen op te schrijven. Want als thuishulp maak je nogal eens wat mee. We hebben dit boekje gemaakt omdat we heel erg trots zijn op onze thuishulpen en dankbaar voor de inzet die ze iedere dag laten zien!
Bladzijde ook boekje 'Als thuishulp maak je nogal eens wat mee
Afbeelding van het boekje; verhalen van een thuishulp

Als thuishulp maak je nogal eens wat mee.

 
Soms doe je gewoon je werk als thuishulp. Maar vaak genoeg kom je na een dag thuis en is het eerste wat je zegt: ‘Wat ik vandáág toch weer heb meegemaakt!’ Want ja, er gebeurt nogal eens wat in het leven van een thuishulp. Je komt immers niet alleen maar over de vloer bij een klant. Je staat vaak heel dicht bij het privéleven van onze klanten. Je hoort en ziet veel. In veel gevallen deel je soms lief en leed.
 
Dat ‘lief’ en dat ‘leed’ wilden velen van jullie niet alleen thuis delen, maar ook voor dit speciale notitieboekje. Speciaal, niet alleen omdat het bedoeld is voor alle notities die je niet wilt vergeten. Maar vooral om de verhalen om nóóit te vergeten. Een aantal van die verhalen vind je terug op de volgende pagina’s. Anekdotes, belevenissen, onuitwisbare herinneringen.
 
Bedankt voor de inzet die je elke dag laat zien. Bedankt voor de lach die je elke dag op het gezicht van onze klanten tovert. Bedankt ook voor de traan die je weleens deelt met diezelfde klanten.
 

Volg Verhalen van een thuishulp ook online. Volgende week verschijnt het eerste verhaal…

 
Wordt vervolgd!