Tips voor klanten: handig en gezellig

25/11/2021
Delen via \a\a

Om langer thuis te blijven wonen is het belangrijk zo lang mogelijk actief te blijven en initiatieven te ontplooien. Daar blijf je fit van; lichamelijk en geestelijk! Soms heeft iemand ook wat extra ondersteuning nodig thuis. Of gewoon wat gezelligheid. Daarom geven we onze klanten regelmatig tips. Kent u deze al?

pets-3715733_1920.jpg

Hondenoppassen in de buurt

Petbnb is een platform voor hondenliefhebbers. Het doel is om hondenbaasjes in contact te brengen met hondenoppassen in de buurt. Wat is er beter dan opvang van uw hond bij een hondenliefhebber thuis?

In en om het huis

Alles zelf. Op dit platform vindt u steeds meer diensten. Gemakkelijk vinden en vergelijken. Voor ouderen, naasten, mantelzorgers én hulpverleners.

Vier het leven!

Stichting Vier het Leven organiseert culturele activiteiten voor 65+’ers waarbij alles is geregeld om zorgeloos te genieten. Vrijwilligers halen u thuis op. Samen gaat u gezellig naar een theatervoorstelling, de film, een concert of een museum. Ook is er online aanbod van cultuur. Kijk hier voor meer informatie en de actuele mogelijkheden.

50plus spellen

Of wat dacht u van deze Online spellen voor ouderen?