Tip: Humanitas, zelf vrijwilliger zijn of als u hulp zoekt

06/01/2022
Delen via \a\a

Vrijwilligers van Humanitas helpen mensen die het even niet alleen redden. Of die zich bijvoorbeeld eenzaam voelen of moeite hebben met verlies van een dierbare. Zo’n vrijwilliger biedt een luisterend oor, denkt met u mee en zoekt met u uit waar u precies behoefte aan heeft. Misschien wel een maatje om mee te wandelen of om mee naar een museum te gaan. 

Humanitas.jpg

Het kan zijn dat u oude contacten wilt herstellen, of juist bestaande contacten wilt verstevigen. U kunt ook in contact komen met bijvoorbeeld een lotgenotengroep. Humanitas helpt daarnaast bij administratieve zaken. De hulp van Humanitas is gratis, laagdrempelig en altijd in de buurt. 

 

Humanitas is er voor iedereen; ongeacht leeftijd, achtergrond of levensovertuiging. Woont u in Delft, Den Haag, Lansingerland, Maassluis, Schiedam, Vlaardingen, Wijk bij Duurstede, Diemen, Hollands Kroon, Zuid-Kennemerland, Haarlemmermeer, West-Brabant West, Helmond, Rivierenland, Groningen, Rhenen of Veenendaal? Dan is Humanitas bij u in de buurt. Meer informatie is te vinden op www.humanitas.nl of bel met 020 523 11 00.