Praat mee via de klantenraad van Axxicom Thuishulp

Denkt u met ons mee via de Klantenraad? Bij Axxicom Thuishulp en Cordaan Thuisdiensten vinden we het belangrijk dat we goed naar uw wensen luisteren. Ook letterlijk. Daarom hebben we een Klantenraad. De raad adviseert ons met betrekking tot onze dienstverlening.

Denkt u met ons mee via de Klantenraad?

Voor de Klantenraad zijn we op zoek naar nieuwe leden. De Klantenraad behartigt de belangen van de klanten en hun mantelzorgers. De Klantenraad komt minimaal vijf keer per jaar bijeen om te praten over alle aspecten van ons werk. De raad adviseert de directie gevraagd en ongevraagd over alles wat met huishoudelijke hulp en eventuele eenvoudige persoonlijke verzorging te maken heeft. Via de Klantenraad (landelijk) en haar kerngroepen (plaatselijk/regionaal) heeft in principe iedere klant inspraak.

Heeft u vragen of opmerkingen voor de klantenraad?

Wilt u iets vragen aan een van de leden? Of heeft u een opmerking? Dan kunt u contact opnemen met clientenraad@axxicom.nl. Belt u liever met onze klantenservice? Dat kan ook, via 088-2987474. De medewerk(st)er die u aan de lijn krijgt zorgt ervoor dat een lid van de klantenraad u terugbelt.