Koffie met koek tegen eenzaamheid

04/10/2021
Delen via \a\a

Ook Axxicom Thuishulp is actief in deze Week tegen Eenzaamheid - 30 september t/m 7 oktober. In Heiloo zijn onze klanten door hun huishoudelijke hulpen verrast met een smakelijke attentie. En dat werd zeker gewaardeerd! Gelukkig is niet iedereen eenzaam, maar het is zeker een belangrijk onderwerp om samen met onze klanten bij stil te staan. Onder het genot van een kopje koffie of thee met een lekkere koek, samen met de thuishulp. 

Thuishulp Lisa aan de koffie met koek met haar client

Vandaag denken wij extra aan u!

Zo begon de brief, bijgevoegd bij de koek. En verder:

Deze week is ‘De week tegen Eenzaamheid’. Ontmoeting en verbinding staan hierbij centraal. 

Landelijk zijn er diverse activiteiten gepland rondom eenzaamheid en eenzame mensen. Daar niet iedereen in de gelegenheid is aan een activiteit deel te nemen komt Axxicom bij u thuis. Wij bieden u graag iets lekkers aan om samen met uw hulp van te genieten onder het genot van een kopje koffie of thee. 

Wellicht behoort u niet tot diegene die zich eenzaam voelt, maar het is toch even een moment om bij stil te staan. Verbinding is voor ons belangrijk en we blijven graag met u in contact. Geniet van uw presentje. 

Zou u meer mensen willen ontmoeten, iemand voor de gezelligheid thuis willen ontvangen of mee willen doen aan een activiteit? Neem dan contact op met Karin van Kersbergen van het Trefpunt Heiloo. Karin gaat samen met u, in een persoonlijk gesprek, op zoek naar wat er bij u past en wat er mogelijk is. 

Het Trefpunt is telefonisch bereikbaar op telefoonnummer (072) 5331297.