Haagse klanten genieten op het strand

13/07/2021
Delen via \a\a

Begin juli zijn bijna veertig klanten opgehaald door busvervoer Welzijn Scheveningen. Zij zijn bij strandpaviljoen la Cantina op Scheveningen getrakteerd op een heerlijke lunch en drankjes. Het succes van een evenement in de open lucht is mede afhankelijk van het weer. Als organisatoren waren we hier op voorbereid en hadden we voor de zekerheid ook binnen gereserveerd. Maar de klanten waren bikkels en wilden perse buiten op het terras zitten. Gelukkig waren er maar een paar spatjes regen in de ochtend en in de middag brak de zon door. Onze gasten zaten aan de tafels met hun hulpen, collega’s van teamondersteuning en regiomanagers gezellig te praten. Er heerste een fijne en vrolijke sfeer op het terras. Als verrassing dansten wij samen met collega’s de Jerusalema challenge. Zelfs sommige klanten dansten mee! 

Klanten die dansje maken op terras tijdens lunch met Axxicom Thuishulp

Enthousiaste reacties!

De klanten genoten. ‘Het is al weer 7 jaar geleden dat ik de zee heb gezien, zo fijn om hier weer te zijn.’ ‘Doen jullie dit elk jaar? Vind het erg leuk om er weer eens op uit te gaan’.  Een oudere dame die wat doof was, genoot zichtbaar van haar soepje en kroketten en liet weten dat zij helaas nu niemand meer in de buurt had die haar mee op stap kon nemen. En vond het ook heel fijn om vandaag mee te kunnen op dit uitje. Door in gesprek te gaan met de klanten, kwamen we er ook achter dat niet iedereen alleen maar achter de geraniums zit. Maar zelfs in coronatijd een hobby had ontwikkeld, zoals het maken van kabouters. 

‘Het was niet alleen een leuk uitstapje, maar een waar feestje’

Er waren gasten die graag mee hadden gewild, maar moesten afzeggen voor dit feestje door operaties, ziekenhuisafspraken of andere plotselinge privé omstandigheden. Deze klanten kregen via hun huishoudelijke hulp een mooie cadeaupakket overhandigd.

Veel dank aan onze collega’s van de huishoudelijke ondersteuning: Eva, Veronica, Shirley, Gaitrie, Sabine en onze collega’s van kantoor Nancy, Esther, Mark, Diana. Uiteraard ook de Facilicom Foundation bedankt, om dit project mogelijk te maken. Alsmede de Stichting Club van de Toekomst en Quintana voor jullie voorbereidingen en hulp op de dag zelf.
 

Zara en Lysbeth