Beter geholpen met de zelforganiserende teams

huishoudelijke-hulp-gemeente-thuishulp.jpg

Bij Axxicom Thuishulp werken wij met professionals. Onze medewerkers zijn kanjers in het organiseren van het huishouden en hebben hart voor hun klanten die ze daarbij helpen. Wij vertrouwen op de professionaliteit van onze hulpen en het team waarin ze werken.

 
Wij werken in vaste teams waardoor we onze kennis van de wijk delen en flexibeler in kunnen spelen op veranderingen, bijvoorbeeld bij het over nemen van elkaars diensten in de vakantieperiode. Onze thuishulpen hebben de vrijheid en flexibiliteit om met u te overleggen op welk moment zij bij u langskomen. U kiest samen het moment dat het beste past. Daarnaast kan uw vaste huishoudelijke hulp rekening houden met uw voorkeur als er eens vervangende hulp moet worden geregeld. Bij Axxicom werken we zo veel mogelijk wijkgericht zodat onze medewerkers de buurt waarin u woont ook goed kennen.
 
Waar nodig ondersteunen wij vanuit Axxicom de teams. Als er vragen zijn, staat onze regiocoach voor hen klaar. Axxicom zorgt er ook voor dat er tijdig nieuwe medewerkers en vakantiekrachten worden aangenomen.
 
Fijn dus, die wijkgerichte teams van Axxicom Thuishulp. Samen zorgen we ervoor dat u zo lang mogelijk zelfstandig kunt wonen waar u het liefste woont: schoon en veilig in uw eigen huis en in uw eigen wijk.