Axxicom Thuishulp helpt inwoners Den Haag weer aan het werk

17/02/2022
Delen via \a\a
Afgelopen jaar zijn weer 26 inwoners van Den Haag via Axxicom Thuishulp opnieuw aan het werk gegaan na soms jaren van werkloosheid. De gemeente Den Haag maakte met Axxicom Thuishulp en andere bedrijven waar de gemeente mee werkt afspraken over ‘social return’ om meer mensen aan het werk te helpen.
Afbeelding van krantenartikel

Axxicom Thuishulp hielp sinds 2019 al 50 mensen via hun traject aan een nieuwe baan. Daar kwamen er afgelopen jaar gedurende de pandemie nog eens 26 bij. Ongeveer de helft van de deelnemers gaat na het traject aan de slag als thuishulp voor Axxicom. Wij willen met dit traject het verschil maken voor mensen die om wat voor reden ook een afstand tot de arbeidsmarkt hebben.

Goede pers

Dit succesvolle traject wordt ook in de Haagse media opgemerkt. Zo waren regiomanager Mark Vollers en thuishulp Nathalie Bridgewater onlangs te horen op Den Haag FM. Zij waren te gast bij Haags Bakkie dat iedere weekdag live vanuit de bibliotheek aan het Spui in Den Haag wordt uitgezonden. Luister hier (vanaf 6:50) de uitzending van donderdag 27 januari terug. Mark en Nathalie zijn het eerste item! Ook de krant Den Haag Centraal schreef een interessant artikel over Nathalie dat 17 februari verscheen.

Eerder verschenen

Eerder schreven wij zelf ook over dit onderwerp:

Werken als thuishulp blijkt effectief opstapje naar arbeidsmarkt in Den Haag

Intensieve begeleiding maakt van langdurig werklozen enthousiaste Axxicom thuishulpen