Individuele begeleiding

individuele begeleiding axxicom thuishulp
Axxicom Thuishulp kent u misschien als hulp in de huishouding. Maar we doen meer: in veel gemeenten zijn onze medewerkers ook thuis in individuele ondersteuning. Want misschien bent u met de schoonmaak van uw huis al een heel stuk geholpen, maar loopt u vast op andere terreinen. U heeft bijvoorbeeld moeite om uw leven op orde te houden. Of om contacten met andere mensen aan te gaan. Op welke vorm van ondersteuning u recht heeft, verschilt per gemeente.

Individuele begeleiding werkt net als hulp in de huishouding: de gemeente kijkt eerst samen met u wat u zelf nog kunt. Dan wordt uw netwerk in kaart gebracht. Er zijn ongetwijfeld mensen in uw directe omgeving die ook iets voor u kunnen betekenen. En komt u er dan nog niet uit, dan komt Axxicom Thuishulp in beeld.


Wat kan Axxicom Thuishulp voor u doen?

Bij individuele begeleiding ondersteunt een van onze medewerkers u bij alledaagse dingen. Vindt u het bijvoorbeeld lastig om uw dag in te delen en iets te ondernemen? Maakt u niet zo snel contact met anderen? Ziet u er tegenop om boodschappen te doen en eten voor uzelf klaar te maken? Of lukt het u niet om uw financiën te beheren en alle post tijdig te beantwoorden? Axxicom Thuishulp helpt. Onze medewerkers zijn erin getraind om u verder te helpen.