Axxicom verzorgt vanaf 1 januari 2022 ook in Sneek-Zuid de Hulp bij het Huishouden

17/11/2021
Delen via \a\a

Voor wie ons nog niet kent


Wat we doen zit al in onze naam: Axxicom Thuishulp. Mensen helpen met alle huishoudelijke taken die ze zelf niet meer kunnen. Zo kan men langer zelfstandig thuis blijven wonen, in de eigen omgeving, in een schoon en leefbaar huis. Waar we goed in zijn, is luisteren naar de behoeften van onze klanten. Aandacht vinden we belangrijk. Voor ons is een thuishulp niet alleen maar iemand die komt schoonmaken. Het is ook iemand met wie je een goede band opbouwt. Daarom hebben onze klanten vooral met de thuishulp te maken in de relatie en communicatie met Axxicom Thuishulp.

 
Thuishulp%20bloemen%20Bergen%20op%20zoom

Het team achter de schermen


Momenteel zijn we volop bezig met de voorbereidingen voor een soepele overgang in Sneek-Zuid. Voor ons bekend terrein: we nemen vaker ergens in het land de Hulp bij Huishouden over van een collega-zorgaanbieder. Achter de schermen hebben we het nieuwe team al klaar staan. Een team met enthousiaste medewerkers, allemaal woonachtig in Sneek, die er alles aan gaan doen om de klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn:

 
Peter%20Adema%20vierkant.jpg

 

 

Peter Adema, regiomanager

Jacqueline-Hoomans-Lutz-kl.jpg

 

 

Jacqueline Hoomans-Lutz, medewerker intake en evaluatie

Roos-Kuijlaars-kl.jpg

 

Roos Kuijlaars, medewerker intake en evaluatie

We hebben er veel zin in om in Sneek-Zuid aan de slag te gaan en een plezierige relatie op te bouwen met onze nieuwe klanten. Zodat ze fijn wonen en geen zorgen hebben over de huishouding.

Vragen?

We zijn bereikbaar via telefoon 088-2987474 of e-mail: thuishulp@axxicom.nl.

Wij zoeken nieuwe collega's

Wij zoeken nieuwe, enthousiaste collega's als huishoudelijke hulp in Sneek.