Huishoudelijke hulp in Den Haag

Wilt u betrouwbare huishoudelijke hulp in Den Haag? Axxicom levert thuishulp in opdracht van gemeente Den Haag. Wij stellen graag onze hulp in Den Haag graag aan u voor. Op deze pagina leest u meer informatie over onze dienstverlening in Den Haag.

Huishoudelijke hulp in Den Haag? Axxicom is uw aanbieder

Huishoudelijke hulp in Den Haag regelt u via Axxicom. Omdat wij geen wachtlijsten hanteren kunnen wij u in Den Haag in veel geval direct van passende hulp voorzien. U kunt een indicatie aanvragen via de website van de gemeente Den Haag. U dient hiervoor de stappen te doorlopen in dit formulier. Met deze indicatie kunt u huishoudelijke hulp bij Axxicom aanvragen.  Heeft u vragen of wilt u zich aanmelden voor hulp belt u dan met onze klantenservice. Wij zijn voor onze klanten uit Den Haag bereikbaar via 088 - 298 74 74. 

Overstappen naar Axxicom is eenvoudig. Hier leest u hoe u dit kunt regelen

Axxicom levert niet alleen huishoudelijke hulp in Den Haag

Axxicom thuishulp levert in Den Haag alle vormen van zorg die worden betaald door de gemeente (WMO). Hiervoor werken wij in Den Haag samen met verschillende partners; vertrouwende lokale zorgaanbieders. Onderstaand treft u een overzicht van de zorgaanbieders waarmee Axxicom in Den Haag samenwerkt. Wanneer u naast hulp bij het huishouden bijvoorbeeld ook dagbesteding of begeleiding ontvangt dan schakelt Axxicom haar partners in. Door samen te werken zijn wij in staat om u een beter aanbod te doen, met één aanspreekpunt en een betere afstemming tussen de verschillende hulpverleners. 

Samen met deze partners blijven wij werken aan het verbeteren van onze dienstverlening zodat u langer zelfstandig thuis kunt blijven wonen:

Zet u zich als mantelzorger ook vrijwillig en belangeloos in voor uw naaste? Of heeft u een mantelzorger die veel voor u doet? Ontvang dan nu voordelige hulp bij het huishouden.

Extra ondersteuning voor mantelzorgers in Den Haag

HHT; Huishoudelijke Hulp Toeslag in Den Haag
HHT folder van gemeente Den Haag

Met de Huishoudelijke Hulp Toelage (HHT) krijgt u in Den Haag op een goedkope manier hulp in het huishouden. Voor maar 15,- koopt u een waardebon ter waarde van drie uur hulp bij het huishouden. Met de HHT betaalt u  dus € 5,- per uur. De waardebon levert u in bij Axxicom. Samen nemen wij uw wensen door en maken we een afspraak voor het leveren van de hulp. Dit mag de eigen woning van de mantelzorger zijn. Maar dat kan ook de woning van de mantelzorgontvanger zijn, zoalang de dienst maar in Den Haag wordt uitgevoerd. Zodat de mantelzorger bijvoorbeeld op vakantie kan terwijl het huis van de mantelzorgontvanger toch goed en betrouwbaar wordt schoongemaakt.

De gemeente Den Haag biedt ook andere diensten voor Mantelzorgers. Meer informatie hierover vindt u bij uw servicepunt.
                                                                      .

Wanneer kunt u gebruik maken van de HHT waardebon?

Iedereen die in Den Haag woont en als mantelzorger in totaal meer dan 8 uur per week voor Haagse naaste(n), zoals familie, vriend, buurman of buurvrouw zorgt, komt in aanmerking voor de HHT waardebon. Ontvangt u zelf mantelzorg en woont u in Den Haag? Dan kunt u de HHT waardebon kopen voor uw mantelzorger. De hulp bij het huishouden moet wel geleverd worden op een adres in Den Haag. U kunt maximaal drie HHT waardebonnen per jaar kopen.

Klik hier om onze folder te downloaden zodat u ook anderen op de hoogte kunt stellen. 

 

HHT waardebon aanvragen

HHT voor extra hulpis nu ook in Den Haag beschikbaar

Voor het aanvragen van HHT (Huishoudelijke Hulp Toelage) waardebon klikt u hier. U komt dan terecht op de website van de gemeente Den Haag. Hier vult u het aanvraagformulier in. Vervolgens neemt u contact op met onze klantenservice via 088 - 298 74 74. Wij zijn bereikbaar op werkdagen tussen 08.00 - 17.00 uur. Wanneer u voor 14.00 uur belt kunnen wij u in veel gevallen al de volgende dag van hulp voorzien.