Axxicom zorgt voor continuïteit van zorg bij TSN klanten Schiedam en Maasluis

4 maart 2016

schiedam, molen

Sinds eind november verkeert TSN, de grootste landelijke aanbieder van huishoudelijke hulp, in surseance van betaling. In de gemeenten Schiedam en Maassluis krijgen momenteel ongeveer 150 klanten hulp van TSN. Deze klanten moeten nu een nieuwe aanbieder kiezen.

 De gemeenten Schiedam en Maassluis gaan zeer zorgvuldig om met de situatie en hebben de huidige TSN-klanten een brief gestuurd waarin de situatie wordt uitgelegd. In deze brief wordt de klanten gevraagd een keuze te maken voor een nieuwe aanbieder. Hierin kunnen klanten ook aangeven of ze hun huidige hulp kunnen behouden.

 De gemeenten hebben verschillende aanbieders bereid gevonden om de dienstverlening voort te zetten. Een van deze partijen is Axxicom, een landelijk actieve organisatie met het hoofdkantoor in Schiedam. Axxicom is sinds 1 januari in de regio actief en heeft inmiddels al diverse tevreden klanten zegt Wouter Poels, manager Markt en Ontwikkeling. 'Klanten die nu hulp ontvangen van TSN kunnen kiezen voor Axxicom. Daarnaast zijn wij bereid om de bijbehorende hulp in dienst te nemen', besluit Poels.